Woolrich: De jas met een verhaal

Wie kwaliteitsvolle jas zegt, zegt Woolrich. Het bedrijf, dat opgestart werd in 1830, heeft een rijke geschiedenis in het vervaardigen van warme jassen van hoge duurzaamheid. Ooit bedoeld als outdoor kledij voor jagers, gebruikt Woolrich vandaag nog steeds zijn decennialang verzamelde kennis voor het maken van moderne jassen. Oger.nl is overtuigd van de hoge kwaliteit van deze jassen en biedt een ruime keuze aan Woolrich in de collectie.

Woolrich voor elk seizoen

Woolrich staat voornamelijk bekend omwille van zijn warme winterjassen, eventueel gewatteerd of de parka’s met pluchen kap. Hun collectie gaat echter veel breder. Woolrich heeft een groot aanbod aan jassen gevuld met dons. Zo maken ze onder meer ook nog stoere leren jassen en de alomgekende parka’s of kortere jassen voor winter, zomer of tussenseizoen. Op Oger.nl zijn Woolrich jassen te vinden voor elk seizoen of elke stijl.

Tijdloos

Woolrich vernieuwt elk seizoen zijn collectie naar de huidige trends, maar de specifieke kenmerkende stijl blijft steeds trouw behouden. Een Woolrich jas herken je uit de duizend. De jassen zijn tijdloos en van kwalitatief hoogstaande materialen, wat ervoor zorgt dat een Woolrich jas een duurzaam kledingstuk is in je kleerkast.

Besluit

Een Woolrich jas voor elk seizoen en elke stijl koop je voor het leven. De jarenlange opgebouwde kennis en ervaring van het bedrijf zorgt voor mooi uitgevoerde en kwalitatief hoogstaande jassen. Een Woolrich jas mag niet ontbreken in je tijdloze en modieuze kleerkast.