Nonchalante espadrilles voor heren

Casual chique is in! Bij modebewuste heren die houden van een casual stijl mogen espadrilles zeker niet ontbreken. Espadrilles zijn nonchalant en zeer comfortabel, ze zijn makkelijk te combineren met je outfit. Draag ze aan het strand of tijdens een zomers tuinfeest!

Outfit combineren

De espadrilles voor heren van Oger.nl zijn er in er in allerlei kleuren en originele figuren. Combineer een effen espadrille met een gestreepte of geruite bermuda voor een leuke zomerse outfit. Ze zijn ook mooi te combineren met een linnen of effen katoenen broek en een stoere polo maakt de look af. Omdat er een verscheidenheid aan kleuren is kan je met je outfits combineren naar hartenlust.

Comfortabel

Espadrilles zijn een zeer geliefd schoeisel bij heren omwille van hun draagcomfort. De schoen voelt zeer licht aan de voet. Ze voelen net zo comfortabel als een slipper of sandaal, maar espadrilles sluiten mooi aan bij de tenen en aan de hiel. Dankzij de natuurlijke materialen waaruit ze vervaardigd zijn ademen deze schoenen ook waardoor de voeten aangenaam fris blijven tijdens de warme zomermaanden.

Besluit

Ga voor een stoer en toch stijlvol paar espadrilles voor heren zeker een kijkje nemen op Oger.nl. Het ruime assortiment biedt een espadrille voor elke smaak en elke combinatie van outfit.