Topkwaliteit van Caruso

In 1958 startte Radffaele Caruso een maatwerk atelier in Italiƫ. Hij ging aan de slag met twee professionele naaisters, wat al snel een tekort bleek te zijn. Caruso naaide en ontwierp maatwerkpakken die vanaf de start van zijn bedrijf al populair waren. Elke Italiaan wilde wel een pak van Caruso. Op dit moment werken er 600 mensen in het bedrijf en heeft Caruso het drukker dan ooit. De maatwerk pakken zijn kostbaar maar kunnen jarenlang als beste item in je garderobekast hangen. Onverslijtbare, klassieke mode die heel veel mannen aanspreekt.

Luxe product
De pakken van Caruso zijn een ware luxe om te bezitten. Materiaal, accessoires en bewerkingen, zorgen voor een onberispelijke snit en uitstraling. De unieke stijl van dit modemerk kan jarenlang mee en blijft ondanks veel dragen in prima conditie. Caruso is nog steeds in staat zijn maatwerk pakken te verbeteren en te ontwikkelen. Elke man past in een pak van Caruso en krijgt direct een elegante uitstraling. Pauw.com heeft een flink aantal maatpakken in de collectie en met goede adviezen van Customer Care zal elke man slagen voor een pak wat perfect zit.
Materialen

Pauw.com heeft maatwerk pakken van Caruso die gemaakt zijn van vele materialen. Deze zijn o.a.;

  • Wol en cashmere
  • Camelhair
  • Mix van wol, zijde en linnen
  • Wol- zijdemix
  • Fluwelen toevoegingen zoals de kraag

Behalve pakken op maat zijn de colbertjasjes evenzo populair. Deze jasjes kunnen met elke soort broek worden gecombineerd en dagelijks worden gedragen. Kijk voor inspiratie op de website van Pauw.com en laat je verleiden tot een geweldige Caruso-aankoop.