Een huis in Drenthe kopen? Kies voor Oostmakelaardij, dé Drentse makelaar!

Drenthe is een van de mooiste provincies van Nederland om te wonen. Dat geldt voor jongeren, mensen van middelbare leeftijd en zeker ook voor mensen die met pensioen zijn gegaan. Niet voor niets doen prachtige spreuken over geneugten van Drenthe de ronde, zoals ‘Lekker drentenieren na je pensioen’ of ‘Je bent pas echt stoned, als je tussen de hunebedden woont’. Drenthe is al met al prachtig wonen. Maar wat maakt Drenthe nu zo’n fijne provincie? Heel simpel: de grandioze natuurpracht, zoals de vele heide-, veen- en bosgebieden, de ruimte en rust van Drenthe, de relaxte aard van Drenten en ten slotte natuurlijk ook de aantrekkelijke huizenprijzen in deze provincie. Wonen in Drenthe is ultiem genieten!

Het ruime woningaanbod in Drenthe
Een groot voordeel van de provincie Drenthe is ook dat in Drenthe veel woningen te koop staan. En de provincie biedt de nodige variatie qua stad-plattelandsverhouding. Drenthe heeft enkele grotere steden en gemeenten, zoals Emmen, Assen en Hoogeveen, maar ook vele prachtige dorpen, zoals Zuidlaren, Rolde, Eext, Grolloo, et cetera. In Drenthe komt dan ook iedereen aan zijn trekken, want de provincie biedt voor elk wat wils!

Neem contact op met Oostmakelaardij
Neem eens een kijkje op de website Oostmakelaardij.nl om u te oriënteren op de Drents huizenmarkt. Oostmakelaardij biedt vooral woningen aan in hert oosten van Drenthe. Maar ook als u elders in de provincie wilt wonen, kan Oostmakelaardij u natuurlijk van dienst zijn. Zie u een fraaie woning of wilt u meer weten over alle mogelijkheden om in Drenthe te wonen, plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs!