Castelli voor perfecte performance

Castelli is één van de bekendste merken op het gebied van wielrennen. Elke renner kent dit merk en heeft wel iets van Castelli in huis. Dit gerenommeerde Italiaanse fietskledingmerk is een van de besten. Of je nu een amateur bent of profwielrenner, Castelli heeft kleding en aanverwante zaken voor iedereen. Betaalbaar, kwaliteit en design staan hoog in het vaandel. Wanneer de nieuwe collectie weer op de markt is moet je er snel bij zijn om in het nieuwste van dit topmerk te kunnen fietsen. Een aantal artikelen die in het assortiment van Castelli zitten zijn;

  • Fietsbroeken, shirts en sokken
  • Voordelige fietsjacks
  • Overschoenen en helmmutsen
  • Fietshandschoenen en onderkleding
  • Bidon’s

Elk jaar vernieuwd Castelli zich weer en worden er weer vernieuwde items op de markt gebracht. Ben je als fanatiek wielrenner op zoek naar hoogwaardige kwaliteitskleding en fietsschoeisel dan is een kijkje op de website van sport44.com geen overbodige luxe.

Sport44.com

Deze webshop verkoopt alles op het gebied van aanverwante zaken van het wielrennen voor zowel dames als de heren. Castelli neemt in de webshop een ruime plaats in wat betreft de fietskleding. Een veel en graag gedragen merk om lekker je rondje in te fietsen maar ook de topwielrenner mag graag Castelli kleding en accessoires gebruiken om zijn wedstrijden te rijden. Bij sport44.com is het simpel om deze kleding on-line aan te schaffen en gemakkelijk thuis te krijgen zonder de deur uit te hoeven. Wanneer je deze shop on-line gaat bezoeken is het verstandig om even in de outlet te kijken. Dit kan op sommige producten aanzienlijk in prijs schelen.